+36(70) 328 0809

SZÍNES-KERESKEDÉS Kft.

Cégadatok

Cím: 1106 Budapest, Tarkarét utca 2.

Weboldal: www.festekpalota.hu

Telefonszám: +3612624715

Mobilszám: +36302696313

E-mail:

Kategória:

Webshop: nem

Üzlethelyiség: igen

A kedvezmény mértéke: 10%

A kedvezmény feltétele: Minden termékre, ami épp nem akciós!


Webshop kuponkód: csak regisztrált tagoknak

Cégünk több, mint 30 éve van a hazai festék és tisztítószer forgalmazók piacán.

Jogelődünkkel, a SZIN-KER Kft-vel, a megalakulás (1991.) óta jelentős szakmai tapasztalatra és igen szerteágazó, sokrétű üzleti kapcsolatra tettünk szert.

A tevékenységünk irányítása és szervezése a központi telephelyről (X. ker. Tarkarét u. 2.) történik, ami egy 600 m2 alapterületű főépületből (földszinten üzlet és raktár, emeleten iroda- és tárgyalóhelyiségek) és egy 700 m2-es raktárcsarnokból áll, mely szervesen kapcsolódik a főépülethez. Saját teherautó segíti a zökkenőmentes kiszolgálást, kiszállítást.

Értékesítésünk 80%-a közvetlen felhasználókhoz kerül, mind a festék, mind a tisztítószer területén. 

Dinamikusan nő a hőszigetelő rendszer iránti kereslet, teljes körű szolgáltatást nyújtunk az ehhez szükséges termékek kínálata vonatkozásában.

Személyre szabott ajánlatokkal, időszaki akciós termékekkel állunk potenciális partnereink rendelkezésére!

Leírás a cégről

Küldetésünk, hogy az emberek mindennapjait könnyebbé tegyük azáltal, hogy megoldást kínálunk felújítási és takarítási problémáikra.

Fő célunk egy családias hangulatú festék és tisztítószer áruház kialakítása, fenntartása és folyamatos fejlesztése az aktuális trendeknek megfelelően.

Célok

Nálunk a partner az első. Azért vagyunk, hogy szaktudásunkkal és szakértelmünkkel a lehető legjobb megoldást tudjuk adni a partnereinknek. 

A családias hangulat megteremtésével a munkatársak motiváltan jönnek dolgozni, hogy elérjék a cég fő célját és ezáltal a saját céljaikat is.

Folyamatos képzéssel megismerjük az új termékeket, festési eljárásokat, takarítási és tisztítási megoldásokat és kompetens hozzáállással tudjuk ajánlani ezeket partnereinknek.

Erősségeink:

  • Minőség
  • Profizmus
  • Családias hangulat
  • Odafigyelés
  • Gondoskodás
  • Türelmesség
  • Megoldóképesség
  • Motiváltság